9 de maig del 2010

Campions!!!


El FC Barcelona va aconseguir acabar amb el malefici de París, ciutat on va perdre les finals de 1991 i 1996, al guanyar a Olympiacos a la 'Final Four' disputada al Palais Omnisports de Paris-Bercy, mateix escenari en què anteriorment es van quedar amb la mel als llavis.París, ciutat de la llum, va voler reconciliar-se amb l'afició blaugrana, que va brillar amb tota la seva força per encomanar a l'equip i portar fins al títol. Amb la victòria d'avui, la capital francesa va evitar consolidar-se com un lloc maleït per al bàsquet blaugrana, que ara veurà amb bons ulls a la ciutat on l'equip de futbol també va guanyar la seva segona 'Champions'.Els homes de Xavi Pascual van voler, i van poder, canviar la història, la que seguirà dient que el 1991, quan un Split, liderat per Toni Kukoc i Zoran Savic es va fer amb el seu tercer títol consecutiu, i el 1996, amb el famós tap il.legal sobre Montero que va donar la victòria al Panathinaikos grec, els blaugrana van perdre sengles finals.
No obstant això, a partir d'aquesta nit els de Xavi Pascual van fer bo el dit que 'a la tercera, va la vençuda'. Els primers deures es van fer amb escreix, amb la victòria sobre el CSKA de Moscou (1964-1954), i es va saldar amb nota el més difícil, l'examen final, desmuntant el milionari projecte de l'Olympiacos.

Juan Carlos Navarro, guanyador de l'única Eurolliga del Barcelona fins al moment, aconseguida a casa el 2003, va entrar també en la història i 'es va enamorar' de París amb la seva segona Eurolliga particular com a regal de compromís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada