24 d’abril del 2011

Crònica de la final de la copa del rei, per Rafa Gisbert

Hola a tots aqui us deixem la crònica de Rafa Gisbert de la final de la Copa del Rei, és la primera sortida de la penya, i sembla ser que va anar molt tot, gairebé tot menys el resultat final.


A partir d'ara comencem a organitzar sortides al camp, les primeres ja estan obertes per a aquells que us apunteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres per venir al Camp Nou
.



"En Ramón Martí i en Rafa Gisbert vam sortir a mig matí, i ja havíen quedat amb altres socis del FCB que venien de Bcn , a St Carles de la Ràpita per fer una bona paella al port. Era questió de començar bé el viatge.

A mitja tarda vam arribar a València on havia una Fan Zone del FCB molt ben organitzada. Festa i birres a dojo! Bon rotllo.

Vull dir-vos que els polos de la penya van ser un reclam , ens deien que estaven ben parits i alguns ens van preguntar on els venien ( de saber-ho emportem uns quants i fem calaix per la Penya!).

A Mestalla l'ambient espectacular amb mig camp de blaugrana i l'altre de blanc .No es va parar de cantar. Coneixes gent de diferents llocs i tots a una!.

Per cert el camp del València molt vell i està que es cau per dins.

Primera part molts nervis i segona part vam disfrutar més , després el final el sap tothom.
Però el sorprenent és que quant marxavem del camp tothom cantant l'himne del BARÇA. Impressionant! !! acabaven de perdre una final i estavem ORGULLOSOS del nostre equip i la gent animant-nos d'uns als altres.
De fet ells tenen la copa però és que nosaltres tenim (quasi) la Lliga. I ara bé el millor la Champions!!!
Força Barça i la PBCC!!! ".

Rafa Gisbert.



Fotos de la Final


monuments blaugrana

La nostra samarreta va causar sensació

La zona Fan del Barça

Un altre monument blaugrana, aquest mes clàssic.

2 comentaris:

  1. Aquest "monument blaugrana" tenia la delantera que ens va faltar el dia de la final. Una delantera ferma, mirant amunt, amb intensitat, potent,equilibrada, etc. :-)

    ResponElimina
  2. Gràcies a Rafa Gisbert per les fotos i la crònica, però sobretot per les fotos.

    ResponElimina