10 de maig del 2011

Reunió de Penyas de Tarragona Nort

El dijous dia 12 a Poboleda tindrà lloc la reunió de Penyes Barcelonistes de Tarragona nord, la nostra estarà representada per Jordi Fortuny, Julià Jorda i el que escriu Rafa Pérez.

En aquesta reunió es parlara de l'estat general de les penyes i de la planificació dels diferents actes que cada penya realitza i que pot fer partícips a la resta de penyes.

Un punt important a tractar és l'organització d'un torneig de "futbol set" entre les penyes, estem pensant organitzar aquest esdeveniment entre les penyes de la Selva i la de Castellvell del Camp conjuntament, el torneig es celebraria en el camp de gespa artificial del F. C. la Selva del Camp, i comptaria amb el suport dels ajuntaments de la Selva i de Castellvell.

El torneig es celebraria el mes de juliol, possiblement els dies 24 o 31, i es desenvoluparà des de les nou del matí i durant tota la jornada. És un projecte important que portarà una gran càrrega de treball, però que sens dubte servirà per gaudir d'un gran dia de barcelonisme amb els amics d'altres penyes i les nostres famílies. Hem de coordinar-ho amb les altres penyes, de manera que el projecte encara està en fase de gestació, però hem de començar a pensar seriosament en la seva organització.

Davant d'aquest repte des de la penya fem una crida als socis i amics a que s'involucrin en l'organització, necessitarem voluntaris, patrocinadors, i tota l'ajuda que es pugui prestar, tot el que pugui col.laborar preguem contacteu amb Jordi Fortuny al 690339630, o al seu correu gaulos2001@yahoo.es .

Seguirem informant, del desenvolupament d'aquest acte i de la preparació del torneig.
Força Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada