17 de juny del 2011

La penya solidària



Des de la penya tenim presents als nostres companys d'altres latituds que han patit en aquest any les terribles conseqüències de dos terratrèmols, els companys de la Penya de Lorca (Múrcia) i l'escola de futbol base que el Barça té a Fukuoka (Japó).

Per això s'ha pres la uniciativa de demanar al F. C. B. una samarreta signada per tots els jugadors de la primera plantilla de futbol i ells ens l'han aportat.

Ara aquesta samarreta, un tresor per a qualsevol culer, serà sortejada entre tots els que ens sol.licitin bitllets al preu de 2 euros, i tots els beneficis aniran donats a la parts iguals entre la Penya Barcelonista de Lorca i els xavals de l'escola de Fukuoka, podeu demanar els bitllets fins i tot per e-mail de la penya, si algú vol adquirir números i està lluny, els hi podem fer arribar per correu, la samarreta s'ho val, però més encara la finalitat amb què es realitza aquest sorteig, una forta abraçada a tots aquells que han patit els assots de la naturalesa des de la Penya Barcelonista de Castellvell del Camp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada