13 de desembre del 2009

Barça - Espanyol


El Camp Nou va acomiadar un 2009 de somni

L'estadi blaugrana va albergar l'últim partit del Barça en el present any en què els blaugrana es van alçar amb tots els títols possibles, a l'espera d'afrontar la setmana que ve l'últim gran repte de l'any, el Mundial de Clubs a Abu Dhabi.

Edmílson, ser present a la llotja

L'ex defensor blaugrana va tornar a la que va ser casa aprofitant el final de la lliga brasilera i va elogiar el joc que practiquen els seus excompanys de la mà de Pep Guardiola.

Aprofitant el reg fins a l'inici del partit

El derbi no el van guanyar només els jugadors sinó que tots els detalls es van cuidar a fons. Les boques de reg treballar a preu fet fins pocs minuts abans de l'inici del partit per permetre una major rapidesa en la circulació de la pilota sobre la gespa.

Suport de tots dos equips a La Marató

Tant Barça com Espanyol van donar suport en la prèvia del partit la campanya solidària de La Marató amb diverses pancartes amb les quals els jugadors van saltar simultàniament al terreny de joc. Durant la trobada el suport va arribar gràcies a un brodat a la màniga de les diferents samarretes.

Primer penal de Zlatan amb el Barça

El suec no va perdonar des dels onze metres amb un violent llançament a l'escaire. Ibra va presentar així els seus credencials per llançar penes màximes en un futur mantenint el gran nivell que exhibia des del punt de penal en la seva etapa a l'Inter de Milà.

La decepció dels japonesos

Els nombrosos aficionats nipons que van visitar Barcelona i van pagar una entrada per veure el derbi es van quedar amb les ganes de veure jugar el seu ídol, l'espanyolista Nakamura, que no va entrar en els plans de Pochettino ni tan sols com una de les tres substitucions.
"A Segona Oe"

A falta de presenciar un futbol més lúcid, els aficionats blaugrana que van anar a presenciar el derbi en directe no van desaprofitar l'oportunitat de mofar-se de l'equip rival corejant un càntic que ja és tot un clàssic en els enfrontaments entre Barça i Espanyol, desitjant als periquitos el seu descens a la segona categoria.

Un 30 per cent més efectius a casa que el 2008

Amb la victòria davant l'Espanyol el Barça va tancar un any espectacular amb un rendiment més que notable al Camp Nou. Si en 2008 els blaugrana es van conformar amb un discret percentatge de 57,2% de victòries, en aquest brillant 2.009 van aconseguir un 81% de triomfs, gràcies als seus 22 victòries en 27 partits disputats a l'estadi blaugrana.

Sport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada