7 de desembre del 2009

Dinamo - Barça

El dimecres torna la champions a la sala polivalent a les 20.45, qui pugui venir a ajudar estarem des de les 20.oo.
L'expedició blaugrana arribarà a Kíev el dimarts a les 14.40 (hora local). A la tarda estan previstes les habituals rodes de premsa de l'entrenador i d'un jugador del Barça per opinar sobre el partit davant el Dinamo.

A les 20.00 hores hi haurà la primera presa de contacte amb l'estadi Valery Lobanovsky, on el dimecres, a les 21.45 (hora local) es disputarà el decisiu Dinamo-Barça. En finalitzar la trobada, l'expedició tornarà a la Ciutat Comtal.

Sense temps per descansar, Guardiola i els seus prepararan el pròxim compromís de Lliga. Serà el dissabte a les 20 hores contra l'Espanyol al Camp Nou. Amb un triomf, el Barça es asseguraria acabar l'any 2009 a dalt de la classificació. A més, continuaria l'espectacular trajectòria en el campionat, que de moment és d'onze victòries i tres empats en catorze jornades jugades.
En aquesta ocasió també es prepara el visionat del partit amb els companys de la penya a l'Ajuntament.

El dimecres serà el dia ideal perquè tots lliurem els talonaris de loteria, hem de portar tant els talonatis com l'import dels bitllets venuts, ja que es hauran de donar de baixa els talonaris no lliurats, en cas de poder venir ens hem de posar en contacte amb la Junta per correu electrònic o telèfon, per tal de concretar el lliurament de la loteria.
També cal enviar un mail o trucada telefonica per preveure l'assistència als partits

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada