10 de desembre del 2009

Les anècdotes del Dinamo Kiev 1 - Barça 2

Milito va ser EL DESCARTAT
L'únic dels jugadors a disposició de Pep Guardiola que es va quedar fora de la llista de 18 presentada davant l'àrbitre Howard Weeb va ser l'argentí Gaby Milito. El mariscal 'haurà d'esperar una altra oportunitat per veure el seu nom anotat a la pissarra.
La família de CHYGRYNSKIY NO LO VA PERDRE.
Tampoc va estar en la relació de 18 Dmitro Chygrynskiy, encara que per motius administratius. Dima sí que va viatjar amb els seus companys i encara que no va poder anar a visitar la seva família, els seus familiars sí que es van acostar al Valeriy Lobanovsky per saludar i donar-li el seu suport en la seva trajectòria al Barça.
GABY I DIMA TAMBÉ TREBALLAR.
I per tancar el tema dels que no van entrar a l'acta, Guardiola no els va permetre que passessin fred abans que comencés el partit. Milito i Chygrynkiy van realitzar una suau sessió preparatòria sobre la mateixa gespa del coquetó estadi del Dinamo Kiev, just abans que els seus companys comencessin a preparar-se.
ON ESTAVEN ELS NENS DE KIEV?
És costum que en els partits de Champions, els onze jugadors de cada equip salten al terreny acompanyats per nens vestits amb l'uniforme de l'altre equip. No obstant això, els protagonistes d'aquest partit només van veure ¡tres nens! Dos d'ells, amb les indumentàries de Dinamo i Barça i el tercer ... amb la de l'àrbitre. Una de dues. O era tard i feia molt de fred perquè els infants es vestissin de curt o no hi havia nens interessats en acompanyar els jugadors. Quines coses ... Ibra
I MESSI, 'REIS' A FALTES.
Les estadístiques posteriors del partit ens van revelar una dada curiosa. Els dos jugadors amb més faltes comeses i rebudes van ser del Barça. El suec Zlatan Ibrahimovic va cometre seis infraccions durant tot el partit, el mateix nombre de faltes que va rebre l'argentí Leo Messi. L'última va ser la que més li va doldre.
Diari Sport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada