25 de desembre del 2009

La Travessa de la Penya


Estem preparant la travessa de la Penya, el company Jose Antonio Moreno és l'encarregat de realitzar la gestió de gent que s'apunti i realitzar els tràmits de segellat i control, es pagarà una sola vegada al iniciar la temporada i en aquesta que ja s'ha començat, determinarem a partir de quin partit podem començar a jugar. Només s'aposta en els partits de lliga, no en les travesses de mundial.
El pagament es realitzarà de la mateixa manera que es va pagar la quota de soci, amb un ingrés a un compte de La Caixa i aquest compte serà exclusivament per l'ús de la travessa, per que tenim previst guanyar molta pasta i així serà més fàcil controlar els premis.
Per tal que el company Jose Antonio pugui començar a preparar el tema, és necessari que sapiguem qui s'apunta a la travessa, per a això envieu un missatge a l'email de la penya pbcastellvelldelcamp@gmail.com amb el títol.
* travessa *, i quant sapiguem els interessats donarem el nombre de compte i el import a pagar, en un inici es pensa en una cantitat petita.
Apa a guanyar calerons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada