10 de desembre del 2009

Presentació del bloc




Salutacions a Tots i a Totes, aquest és en el bloc que estic preparant per que ajudi a tots els socis a tenir la informació que es refereixi a la Penya Barcelonista de Castellvell del Camp, així com articles dels esdeveniments del món Barcelonista, encara falten molts detalls com enllaços i eines, he d'incloure també una agenda on quedaran exposats els esdeveniments. Però m´agradaria incloure a més tot allò que cregueu oportú, per això us demano que deixeu comentaris a aquest article donant la vostra opinió sobre quines coses són les que li poden fer falta a aquest bloc perquè sigui del gust de tothom. Agraeixo d'entrada totes les aportacions, entre tots farem una gran Penya.
Rafa Pérez

2 comentaris:

  1. Rafa ets un crack, gracies a tots els que hi esteu al davant de la penya, que hi ha molt de curro i us vull agrïr tot l'esforç que feu: Adriana, Cristina,Jordi, Rafa etc...
    Adeu i FORÇA BARÇA i FORÇA PENYA.

    ResponElimina
  2. Estic molt contenta de tirar endavant la Penya, us vull agrair a tots i totes la vostra colaboració i us dono ànims per seguir així.Visca Barça.

    ResponElimina